Jij hebt zin in vakantie!

Misschien heb je het even helemaal gehad met iets of met alles, of moet je gewoon eens even “bijtanken”. Dan is een mooie vakantiereis de ideale manier om er eens lekker uit te breken.

Laat je financiële positie niet toe dat je een vakantiereis kunt boeken, dan wil Stichting Conamis je daarbij helpen. Stichting Conamis ondersteunt deelname aan christelijke vakanties die je een geestelijke en lichamelijke boost geven, waardoor je er weer tegenaan kunt.

Criteria

Goed om te weten is dat we bij de beoordeling van aanvragen bepaalde toetsingscriteria hanteren. Deze kun je hier vinden.

Valt jouw situatie binnen deze richtlijnen? Dan is het tijd om te bedenken waar je naartoe wilt en met welke reisorganisatie je meegaat.

Weet je niet zeker of je binnen de criteria valt of wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons mailen via info@conamis.nl

Stuur je aanvraag op tijd in!

O ja, we willen iedere aanvraag zorgvuldig bekijken en daar hebben we wat tijd voor  nodig. Ga je op vakantie in de maanden juni, juli, augustus of september? Zorg dan dat je aanvraag voor 1 mei bij ons binnen is. Eind mei krijg je van ons dan uitsluitsel over de bijdrage.

Voor vakanties in de maanden oktober tot en met mei, raden we je aan je aanvraag uiterlijk vier maanden voor vertrekdatum in te sturen. Uiterlijk twee maanden voor vertrek krijg je van ons bericht.

Klaar om een bijdrage aan te vragen?

Ben jij al helemaal klaar om je aanvraag in te dienen? Gebruik dan hiervoor ons aanvraagformulier